Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Välkommen till GF Uppsalaflickorna
GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3900 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik. Välkommen till oss!

Föreningskollektion

I sammarbete med Vera Sport kan ni beställa kläder från vår föreningskollektion

Bli ledare

Vill du bli ledare hos oss?

Börja träna

Vill du börja träna hos oss?

Regionstävling i RG online
2021-05-17 08:31

Idag har årets första Regionstävling för juniorer och seniorer avgjorts online. Förutom Uppsalaflickorna var det gymnaster från Stockholm, Södertälje och Lindesberg som deltog. Alla tävlande föreningar tävlade via livestreaming på hemmaplan. Inom regionen har vi ett fint samarbete och ett numera inövat system för detta som fungerar mycket bra. Det är väldigt roligt att kunna anordna tävlingar för våra hårt kämpande gymnaster även om vi ännu inte kan ha det mer än online.

 

Från Uppsala hade vi 5 juniorer samt 6 seniorer som tävlade.

Först ut var vår senior duo med Maja Isaksson och Olivia Teixeira med sitt nykomponerade program i käglor. Det var lite missar men ändå helt godkänt med tanke på att det är ett helt nytt program. Även duons andra program innehöll några tapp men även det klart godkänt för tillfället.

 

Två nykomlingar bland våra juniorer är Catalina Fadda Toro och Juliette Jansson. De visade upp varsitt boll samt tunnbandsprogram och gjorde en fin insats båda två.

 

I samma klass var Linnea Magdeburg först ut bland våra resterande juniorer och visade upp ett strålande program i framförallt boll men även i band. Josefin Engstrand körde därefter käglor och gjorde även hon en mycket fin prestation. Josefine körde band som sitt andra redskap och gjorde även där ett starkt intryck. Elina Sheremey var sen på tur med sitt bandprogram. Hon hade tyvärr två tapp i band men kämpade vidare starkt och avslutade med ett vackert bollprogram. Dessa tre slutade till sist på pallen alla tre med Elina guld, Linnea silver och Josefine brons.

 

I seniorklassen fick vi se Hanna Stenhammar först i sitt bollprogram och efter det i sitt helt nya program i käglor. Det var lite missar men ändå klart godkänt med tanke på nya program. Alice Lazarevic tävlade starkt i boll och käglor och slutade till sist på en mycket fin 4e plats bland regionens tävlande seniorer!

Agnes Hagberg körde band först vilket inte riktigt ville sig just idag. Lite trassel och tapp i band men sen gick det bättre i kägelprogrammet och Agnes slutade på en 6e plats.

Alva Svennbeck gjorde en mycket stark öppning i sitt bollprogram som inte innehöll några tapp. Även det helt nya bandprogrammet flöt på fint men innehöll en liten knut som tyvärr gjorde att halva programmet ej räknades och många poäng föll bort. Alva slutade efter det på en 3e plats.

Maja Isaksson som idag gjorde comeback på tävlingsmattan efter en knäoperation gjorde en mycket fin tävling i både boll och käglor och hamnade till sist på en strålande 5e plats. Mycket roligt att se gymnaster som jobbar sig tillbaka till träning och tävling efter lite motgångar!

 

Allt som allt så har samtliga gymnaster gått framåt sedan senaste tävlingen vilket är väldigt roligt att se! Det är glädjande nog både stora och små detaljer kroppsligt samt mentalt som börjar falla på plats. Misstagen lär vi oss av och gör också alla bättre i det långa loppet. Nu blickar vi framåt mot Riksserie 2 som även den avgörs digitalt på hemmaplan i Fyrishov.

 

AG 1 vit
2021-05-10 14:30

Igår hade AG 1 vit tävling på träningstid i gymnastikhallen. Alla föräldrar kunde följa tävlingen via zoom. Bra jobbat till alla gymnaster, ledare och domare!

Digital bedömning i Cheerleading - Grattis till alla USC lag
2021-05-10 09:59
Ladda album (+2 bilder) >>
Excaliburs och Extenders 2021

Grattis till alla USC lag!

Härligt att äntligen få visa upp det som ni tränat på under året.

Ett extra grattis till Excaliburs som fick utmärkelsen MVP level 4/elite/premier och Extenders för ”Strong stunt sequence”.

 

Anmälan HT-21
2021-05-06 13:23

Terminsbokning HT-21

Vi planerar att starta upp befintliga grupper som vanligt till höstterminen. Det är oroliga tider så vi hoppas på er förståelse för att det kan ske förändringar i och med uppdateringar från Folkhälsomyndigheten. GF Uppsalaflickorna vill göra det bästa både ur ett samhälls- och medlemsperspektiv.

UF Tidning VT21
2021-05-06 10:35

Här hittar du vår fina UF tidning för VT-21, klicka här för att läsa!

Följ oss på Facebook!
Följ oss på Instagram!
Nyheter från våra grupper
Rytmisk gymnastik, 05/11 11:45 
Cheerleading, 05/11 11:37 
Truppgymnastik, 05/11 11:30 
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners