Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Välkommen till GF Uppsalaflickorna
GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3900 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik. Välkommen till oss!

Föreningskollektion

I sammarbete med Vera Sport kan ni beställa kläder från vår föreningskollektion

Bli ledare

Vill du bli ledare hos oss?

Börja träna

Vill du börja träna hos oss?

Ungdomscupen i Trupp
2021-06-14 11:15

I helgen tävlade PojkTruppen Ungdomscupen i Trupp och efter fina prestationer på samtliga redskap tog de GULD i herrklassen!

 

Stort grattis till alla ledare och gymnaster!

 

Vill man se tävlingarna i efterhand hittar du dem här;

https://www.youtube.com/watch?v=d-eKkqhP-Lg 

Ytterligare en gymnast i juniorbruttotruppen till landslaget i truppgymnastik
2021-06-11 07:20

Igår fick vi reda på att pojktruppen har ytterligare en gymnast med i juniorbruttotruppen till trupplandslaget.

Det är Linus Larsson som har fått en plats i bruttotruppen.

Nu kommer Linus tillsammans med våra tidigare bruttotruppskillar David, Tristan och Ville att kämpa om en plats i landslaget som kommer representera Sverige på EM i december.

 

Stort grattis till dig Linus och vi önskar stort lycka till, till alla killarna!

Digital Juniorcupen i trupp
2021-06-02 09:45

Lördagen den 29 maj tävlade Pojktruppen Juniorcupen, som i år var en digital tävling. 

De lyckades knipa en tredje plats.

 

Om man är nyfiken och vill se tävlingen så finns den på Gymnastikförbundets youtubekanal. Ni hittar den här: https://www.youtube.com/user/Gymnastikforbundet/videos 

 

Stor grattis och bra jobbat både gymnaster och tränare!

Guldpokalen i AG online
2021-06-01 11:28

I lördags den 29/5 deltog gymnasterna i AG pokalen i tävlingen Guldpokalen som var en online tävling. Tjejerna från Uppsalaflickorna tog hem alla pallplaceringar i gruppen Regionspokalen! 

 

Resultat i mångkampen var:  

Maja Lönnstedt guld 

Ella Bylund silver

Lydia Törnlund brons 

 

Grensegrar: 

Hopp Isabella Welsh 

Barr Maja Lönnstedt 

Bom Ella Bylund 

Fristående Lydia Törnlund 

 

Bra jobbat av alla och stort grattis! 

Regionstävling i RG online
2021-05-17 08:31

Idag har årets första Regionstävling för juniorer och seniorer avgjorts online. Förutom Uppsalaflickorna var det gymnaster från Stockholm, Södertälje och Lindesberg som deltog. Alla tävlande föreningar tävlade via livestreaming på hemmaplan. Inom regionen har vi ett fint samarbete och ett numera inövat system för detta som fungerar mycket bra. Det är väldigt roligt att kunna anordna tävlingar för våra hårt kämpande gymnaster även om vi ännu inte kan ha det mer än online.

 

Från Uppsala hade vi 5 juniorer samt 6 seniorer som tävlade.

Först ut var vår senior duo med Maja Isaksson och Olivia Teixeira med sitt nykomponerade program i käglor. Det var lite missar men ändå helt godkänt med tanke på att det är ett helt nytt program. Även duons andra program innehöll några tapp men även det klart godkänt för tillfället.

 

Två nykomlingar bland våra juniorer är Catalina Fadda Toro och Juliette Jansson. De visade upp varsitt boll samt tunnbandsprogram och gjorde en fin insats båda två.

 

I samma klass var Linnea Magdeburg först ut bland våra resterande juniorer och visade upp ett strålande program i framförallt boll men även i band. Josefin Engstrand körde därefter käglor och gjorde även hon en mycket fin prestation. Josefine körde band som sitt andra redskap och gjorde även där ett starkt intryck. Elina Sheremey var sen på tur med sitt bandprogram. Hon hade tyvärr två tapp i band men kämpade vidare starkt och avslutade med ett vackert bollprogram. Dessa tre slutade till sist på pallen alla tre med Elina guld, Linnea silver och Josefine brons.

 

I seniorklassen fick vi se Hanna Stenhammar först i sitt bollprogram och efter det i sitt helt nya program i käglor. Det var lite missar men ändå klart godkänt med tanke på nya program. Alice Lazarevic tävlade starkt i boll och käglor och slutade till sist på en mycket fin 4e plats bland regionens tävlande seniorer!

Agnes Hagberg körde band först vilket inte riktigt ville sig just idag. Lite trassel och tapp i band men sen gick det bättre i kägelprogrammet och Agnes slutade på en 6e plats.

Alva Svennbeck gjorde en mycket stark öppning i sitt bollprogram som inte innehöll några tapp. Även det helt nya bandprogrammet flöt på fint men innehöll en liten knut som tyvärr gjorde att halva programmet ej räknades och många poäng föll bort. Alva slutade efter det på en 3e plats.

Maja Isaksson som idag gjorde comeback på tävlingsmattan efter en knäoperation gjorde en mycket fin tävling i både boll och käglor och hamnade till sist på en strålande 5e plats. Mycket roligt att se gymnaster som jobbar sig tillbaka till träning och tävling efter lite motgångar!

 

Allt som allt så har samtliga gymnaster gått framåt sedan senaste tävlingen vilket är väldigt roligt att se! Det är glädjande nog både stora och små detaljer kroppsligt samt mentalt som börjar falla på plats. Misstagen lär vi oss av och gör också alla bättre i det långa loppet. Nu blickar vi framåt mot Riksserie 2 som även den avgörs digitalt på hemmaplan i Fyrishov.

 

Följ oss på Facebook!
Följ oss på Instagram!
Nyheter från våra grupper
Rytmisk gymnastik, 05/11 11:45 
Cheerleading, 05/11 11:37 
Truppgymnastik, 05/11 11:30 
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners