Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Huvudledare Barn- och Truppgrupper

Vi behöver kontinuerligt nya huvudledare till våra barn- och truppgrupper runt om och i Uppsala. Grupperna finns på olika dagar, tider och skolor så man kan önska det som passar bäst.


Som huvudledare i GF Uppsalaflickorna planerar du terminens lektioner, sköter närvarorapportering och föräldrakontakten för din/dina grupper.

 

Du får gå våra interna utbildningar samt de utbildningar vi erbjuder dig att gå genom Gymnastikförbundet. Du får ett huvudledarkalendarium med alla uppgifter samt färdigskrivna informationsmejl som du mejlar ut. I våra 3-6 års grupper får du dessutom färdiga lektionsplaneringar som ska följas under terminens första tre tillfällen. Vi startar varje termin med en ledarupptakt där du får all information om terminen.

 

I varje grupp finns det ett visst antal hjälpledare som hjälper dig med lektionerna och du får som ny huvudledare en mentor de två första tillfällena på terminen.

 

Kansliet stöttar med tips, råd och stöd samt påminner när de olika uppgifterna ska göras.


Är du intresserad av att jobba hos oss eller om du har frågor, får du gärna höra av dig till kansliet: info@gfuppsalaflickorna.se eller 018-225025.


Hoppas vi får höra från dig snart!

 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners