Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Hjälpledare Barn- och Truppgrupper

Vi behöver kontinuerligt nya hjälpledare till våra barn- och truppgrupper runt om och i Uppsala. Grupperna finns på olika dagar, tider och skolor så man kan önska det som passar bäst.

Våra hjälpledare är otroligt viktiga i vår verksamhet och vi blir väldigt glada om du är intresserad av att hjälpa oss!


Som hjälpledare i GF Uppsalaflickorna hjälper du huvudledaren med lektionerna. Detta innefattar framplockning, undanplockning, hålla ordning i gruppen, hjälpa till vid stationer osv. Du hjälper också huvudledaren vid speciella situationer som t.ex. när ett barn är ledset, inte vågar komma in på lektionen eller bråkar. Vid redskapsbanor är hjälpledare och huvudledare aktiva och är framme vid barnen hela tiden.


Av GF Uppsalaflickorna får du utbildning, arvodering samt hjälp och stöd. Arbetet är väldigt varierande och ger mycket utvecklande möjligheter, både inom gymnastiken men också i sina sociala förmågor och är en bra merit i ett CV.


Är du intresserad av att jobba hos oss eller om du har frågor, får du gärna höra av dig till kansliet: info@gfuppsalaflickorna.se eller 018-225025.


Hoppas vi får höra från dig snart!

 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners