Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Föreningskollektion

GF Uppsalaflickorna har sin föreningskollektion hos Vera Sport och här nedan hittar du information om hur du köper kläder från den.

Klicka på länken nedan för att beställa direkt. För att få förreningsrabatt registrera ett konto, följ då de enkla stegen nedan.


http://www.verasport.se/mina-foreningsprodukter/gf-uppsalaflickorna


Registrera GF Uppsalaflickornakonto hos Vera Sport

1.                       Öppna hemsidan Vera Sports webshop https://www.verasport.se/mina-foreningsprodukter/gf-uppsalaflickorna 

2.                       Klicka på "Skapa konto" uppe till höger.

3.                       Klicka i "Jag vill skapa ny kundprofil"

4.                       Fyll i alla uppgifter med rödmarkerad stjärna.

5.                       Avsluta med att klicka på spara.

6.                       När du är klar med registreringen maila till Vera Sport (bestallning@verasport.se ) att du har skapat en kundprofil så kopplar vi dig till GF Uppsalaflickorna.

7.                       När ditt konto är kopplat till GF Uppsalaflickorna får du ett bekräftelsemail att du kan börja handla med föreningsrabatt för GF Uppsalaflickorna.

 

Börja handla med GF Uppsalaflickornas föreningsrabatt

När du vill börja handla klickar du på "Logga in" högst upp till höger. Din e-postadress är ditt användarnamn, och det lösenord du valde när du skapade kontot använder du nu som lösenord.

Nu kan du handla precis som vanligt och de priser du ser i webshopen är efter din rabatt. Du ser även priserna på GF Uppsalaflickornasprofilprodukter och kan beställa dem.
Observera beställningsdatumen i webshoppen så att du får dina produkte i tid till du skall ha dem.


Beställningsdatum/Leveransdatum

När Vera Sport får hem din order, beställer dem hem de produkter som ska tryckas, och trycker dem "on demand". Det innebär att leveranstiden blir cirka 3-4 veckor oavsett när du lägger din beställning. 

I de fall din beställda vara är restnoterad hos leverantören, kontaktar Vera Sport dig om aktuell leveranstid.

Beställer du namntryck på någon produkt, kan leveranstiden öka med 1 vecka.

Vera Sport reserverar sig för något längre leveranstid vid längre helger, samt sommar- och juluppehållWebshop
Följ denna länk för att komma till GF Uppsalaflickornas webshop hos Vera Sport: http://www.verasport.se/mina-foreningsprodukter/gf-uppsalaflickorna

 

Betalningsvillkor

Hämta på Vera Sport i vårt showroom i Spånga. Betala kontant vid hämtning eller få en faktura  hemskickad.

Betalkort– om du väljer detta alternativ och har beställt profilprodukter med beställningsdatum, var uppmärksam på beställnings- och leveransdatum så att du är medveten om när leveransen sker.

Faktura 14 dagar– du kan välja att få faktura hemskickad i samband med att varorna skickas – 14 dagars betalningsvillkor.

Delbetalning Klarna– du kan välja att dela upp din betalning 3 – 24 månader enligt information i webshopen. 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners