Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Inför 2018-2019
2018-05-29 09:06

Hej!

 

Vi hoppas att alla våra cheerleaders får en fantastisk sommar!

 

Alla aktiva är kvar i sina nuvarande lag med undantag för de som till åldern uppnår en ny åldersklass, Excaliburs junior level 5 och Apaches seniors level 3. Excaliburs som även i år är utsedda till Sveriges juniorlandslag i Cheerleading kommer att bjuda in aktiva till deras sommarträningar och därefter ta ut det lag som bedöms nå högsta nivå. Apaches är ett seniorlag med mål att gå upp till seniorlevel 5 nästa år och de kommer att ha en tryouts den 15 augusti och därefter ta ut sitt lag.

 

Alla som uppnår en ny åldersklass kommer att erbjudas en plats i ett annat lag i augusti 2018.

 

Eftersom en del aktiva väljer att sluta och en del byter lag pga ålder, kommer alla lag att behöva kompletteras med nya aktiva. Det innebär att de platser i lagen som inte täcks upp av åldersbyten kommer erbjudas till aktiva som har utvecklats mycket under detta år och/eller under sommarens träningar och som dessutom är mogna att träna och tävla på en högre nivå i bygg och gymnastik.

 

 

Provträningar till tävlingslag

För er som vill börja i ett tävlingslag i Cheerleading och som tidigare har gått i ett träningslag eller gått på gymnastik, dans eller liknande aktivitet är välkomna till en provträning

den 16 augusti.

Mer information om provträningen kommer på GF Uppsalaflickornas hemsida i juni.

 

 

Till hösten är det tänkt att vi ska ha följande tävlingslag:

  • Miniminorer

  • Minior Level 1, 2

  • Junior Level 1, 2, 3, 5 (dvs. samtlig levels som finns i Sverige idag)

  • Senior 1-2, 3

 

Till våra träningslag går det såklart att anmäla sig till som vanligt och vi rekommenderar alla att anmäla sig till ett lag för att garanterat få plats. Anmälan för vårens medlemmar startar i vecka 33 och för nya vecka 34.

 

Planerade träningslag inför hösten:

  • White Stars, 7-9 år

  • Blue Stars, 8-12 år (fortsättning)

  • Black Stars, 10-12 år

  • Aircobras, 13 år och uppåt

 

 

Har ni frågor eller funderingar går det jättebra att höra av sig till info@gfuppsalaflickorna.se. (Vänligen observera att kansliet är sommarstängt från den 2 juli till den 6 augusti).

 

Trevlig sommar!

 


Nyhetsarkiv
Anmälan HT-202019-11-05 11:37
Inför 2018-20192018-05-29 09:06
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners