Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Inför säsongen 2017/2018
2017-07-03 17:15

Hej!

 

Vi hoppas att alla våra cheerleaders har en fantastisk sommar! Just nu får vi många frågor om hur Cheerleadinglagen ska organiseras inför nästa år. Inför verksamhetsåret 2017/2018 kommer aktiva att vara kvar i sina nuvarande lag med undantag för de som till åldern uppnår en  ny åldersklass. Alla som uppnår en ny åldersklass kommer att erbjudas en plats i ett annat lag i augusti 2017.

 

Eftersom en del aktiva väljer att sluta och en del byter lag pga ålder, kommer alla lag att behöva kompletteras med nya aktiva. Det innebär att de platser i lagen som inte täcks upp av åldersbyten kommer erbjudas till aktiva som har utvecklats mycket under detta år och/eller under sommarens träningar och som dessutom är mogna att träna och tävla på en högre nivå  i bygg och gymnastik.

 

Två lag kommer dock hanteras lite annorlunda. Senior level 3 kommer att ha provträningar och Junior level 5 kommer att bjuda in aktiva till sommarträningar. Därefter kommer aktiva att erbjudas platser i respektive lag.

 

Till hösten är det tänkt att vi ska följande tävlingslag:

  • Minior Level 1, 2

  • Junior Level 1, 2, 3, 5 (dvs. samtlig levels som finns i Sverige idag)

  • Senior 2, 3

Till våra träningslag går det såklart att anmäla sig till som vanligt.

 

Har ni frågor eller funderingar går det jättebra att höra av sig till info@gfuppsalaflickorna.se. (Vänligen observera att kansliet är sommarstängt till den 7 augusti).

 

Trevlig sommar!

 

Hälsningar

GF Uppsalaflickorna

Cheerleading


Nyhetsarkiv
Anmälan HT-202019-11-05 11:37
Inför 2018-20192018-05-29 09:06
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners