Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Apaches - Senior Level 3

Apaches är GF Uppsalaflickornas senior level 3 lag. 


I Apaches tränar aktiva födda 2004 och tidigare. Laget tog silver på riksmästerskapen 2018. Apaches är en förberedande elitsatsning med sikte på att tävla i klassen senior level 5 säsongen 2019/2020. Vårt mål för säsongen är att lagets aktiva ska utvecklas till sin fulla potential samtidigt som vi har riktigt roligt tillsammans. Vi drömmer stort och satsar mot att bli bäst.


Laget tränar 3 ggr/vecka och coachas av Rebecca Dahlquist, Elsa Hemmingsson och Märta Frösell.


Följ oss på instagram: @usc_apaches

För frågor maila usc.apaches@gmail.com

Koreografiläger
2018-10-18 17:13
Apaches med Eddie efter 19 timmars träning.
I helgen har vi haft vårt mycket efterlängtade koreografiläger där vi fått vårt tävlingsprogram av ingen mindre än Eddie Sealey från Georgia, USA. Eddie har flera års erfarenhet att att koreografera program och han är även huvudtränare i Cheer Savannah, GA.

Vi är enormt nöjda över denna helg och vårt program och vi längtar till juluppvisningen 25 november då ni också kommer få se det!

Detta var första gången laget fått koreografi utifrån - och det var inget annat än en mycket positiv upplevelse. Vi ses nästa år Eddie!
Vill du börja i Apaches 18/19?
2018-06-18 14:39
Apaches är ett av GF Uppsalaflickornas cheerleadinglag på seniornivå. Laget tog silver på Riksmästerskapen i maj 2018 i klassen senior level 3.

Kommande säsong fortsätter Apaches tävla i klassen senior level 3 men laget kommer påbörja en elitsatsning för att säsongen 2019/2020 kunna tävla i den tuffa klassen senior level 5. Målet för säsongen är att bygga en stark och stabil grund, utvecklas mycket och såklart ta guld på Riksmästerskapen.

Vill du vara en del av vårt lag? Vi söker träningsvilliga och målmedvetna tjejer, killar och icke-binära födda senast 2004. Länkat nedan finns all info ni behöver. Hoppas vi ses!


Informationsmaterial:

Kontakt samt anmälan till tryout:

Instagram:
@usc_apaches
RM-silver till Apaches!
2018-05-22 10:00
Glada apachestjejer efter prisutdelningen
I helgen avgjordes de svenska riksmästerskapen i cheerleading i Nyköping för alla de lag som kvalat vidare från distriksmäterskapen tidigare i våras. Vårt seniorlag fanns bland de startande lagen i klassen senior level 3 och utförde sitt program nästintil felfritt. Detta fina framträdande resulterade i ett RM-SILVER! Det var ett glatt gäng som tog emot sina medaljer och både tränare och aktiva är otroligt nöjda med insatsen.

Vill ni se tjejerna SILVER-vinnande tävlingsprogram, klicka här.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners