Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till vår Barn- och Ungdomssida

Uppsalaflickorna bedriver en stor och omfattande barn- och ungdomsverksamhet vilken omfattar gymnastik i åldrarna 3 år och uppåt.

Föreningen har cirka 3000 aktiva barn och ungdomsgymnaster. Till hösten startar vi ett 90-tal grupper för barn och ungdom i vår förening, runt om i skolorna i stan. Vi har dessutom grupper i Bälinge, Björklinge, Ramsta, Storvreta, Jälla och i Knivsta. Utöver dessa grupper har vi alla våra tävlingsgrupper.

Här hittar du mer information:

Välkomna till GF Uppsalaflickorna

Organisationsskiss

Anmälan HT-18
2018-02-14 13:55

Anmälan till höstens barn- och ungdomsgrupper, cheerleading samt motionsgympa kommer att öppnas vecka 33 för de som gått vårterminen 2018 och vecka 34 via fliken "Anmälan", på förstasidan här på hemsidan.


Redan nu kan du se vilka grupper som finns inför höstterminen genom att gå in här redan nu, de flesta kommer förhoppningsvis vara kvar som det ser ut idag men det kan komma att ändras då vi får reda på vilka lokaler vi får hyra av kommunen nästa säsong.


Observera att ni vid anmälan måste ha tillgång till ert kontokort med säkerhetskod så att ni kan betala i samband med anmälan. Obs! Tyvärr går det inte att betala med internetbank.


Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till? 

Under höstterminen rekommenderar vi att anmäla till rätt åldersgrupp där. Under våren rekommenderar vi att anmäla till samma grupp som man gått i under höstterminen så länge inte ledaren rekommenderat något annat. Alltså anmäls en gymnast född 2011 i en 7 års grupp både höstterminen 2018 och vårterminen 2019 om inget annat diskuterats.


Höstterminen börjar vecka 36 - Välkomna med er anmälan vecka 33 eller 34!

Grupper HT-16
2016-08-15 14:33

GF Uppsalaflickorna erbjuder barn- och ungdomsgrupper från 3 år och uppåt.

Vi har Fortsättningsgrupper som är för gymnaster som har vissa förkunskaper och har gått på gymnastik minst en termin.

 Förkunskaper för Fortsättningsgrupper

Vi har även Bamsegympa (familjegymnastik) som innebär att du som förälder är med på lektionen och är hjälpledare åt ditt eget/dina egna barn. Du anmäler de barn som fyller, eller har fyllt 2 år under året. Yngre barn går med gratis och en förälder per familj får vara med.

Vi söker ledare inför höstterminen och är ni intresserade av att veta mer får ni gärna höra av er till oss! Alla våra nya ledare får utbildning och färdigt material för att kunna genomföra gymnastiklektionen.

linn.tunudd@gfuppsalaflickorna.se

 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners