Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till vår Barn- och Ungdomssida

Uppsalaflickorna bedriver en stor och omfattande barn- och ungdomsverksamhet vilken omfattar gymnastik i åldrarna 3 år och uppåt.

Föreningen har cirka 3000 aktiva barn och ungdomsgymnaster. Till hösten startar vi ett 90-tal grupper för barn och ungdom i vår förening, runt om i skolorna i stan. Vi har dessutom grupper i Bälinge, Björklinge, Ramsta, Storvreta, Jälla och i Knivsta. Utöver dessa grupper har vi alla våra tävlingsgrupper.

Här hittar du mer information:

Välkomna till GF Uppsalaflickorna

Organisationsskiss

Anmälan VT-19
2018-11-06 13:55

Anmälan till vårens barn- och ungdomsgrupper, cheerleading samt motionsgympa kommer att öppnas vecka 49 för de som gått höstterminen 2018 och vecka 50 för nya medlemmar via fliken "Anmälan", på förstasidan här på hemsidan.

Alla våra nuvarande medlemmar som gått i en grupp under höstterminen kommer ha förtur till just den gruppen under måndagen och tisdagen vecka 49 (3/12 och 4/12). Därefter (onsdagen den 5/12) släpps platserna till övriga medlemmar med förtur.


Redan nu kan du se vilka grupper som finns inför vårterminen genom att gå in via Anmälningsfliken. De flesta kommer förhoppningsvis vara kvar som det ser ut idag men det kan komma att ändras då vi får reda på vilka lokaler vi får hyra av kommunen nästa säsong.


Observera att ni vid anmälan måste ha tillgång till ert kontokort med säkerhetskod så att ni kan betala i samband med anmälan. Obs! Tyvärr går det inte att betala med internetbank.


Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till? 

Under höstterminen rekommenderar vi att anmäla till rätt åldersgrupp där. Under våren rekommenderar vi att anmäla till samma grupp som man gått i under höstterminen så länge inte ledaren rekommenderat något annat. Alltså anmäls en gymnast född 2011 i en 7 års grupp både höstterminen 2018 och vårterminen 2019 om inget annat diskuterats.


Vårterminen börjar vecka 3 - Välkomna med er anmälan vecka 49 eller 50!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners