Föreningskollektion
Våra samarbetspartners
Välkommen till GF Uppsalaflickorna!
GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3000 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik.

Välkommen till oss!
Framgångar för Uppsalaflickornas AG-gymnaster på Dalaklockan!
2016-11-28 08:10
Under lördagen deltog 8 av föreningens AG- gymnaster ( kvinnlig artistisk gymnastik ) i gymnastiktävlingen Dalaklockan. Gymnasterna tävlade i redskapen: hopp, barr, bom och fristående.
Följande gymnaster kom på medaljplats:
Greta Sundberg 1:A på steg 2.
Hannah Melin 3:A på steg 2.
Nova Ohlsson 1:A på steg 3.
Amelia Magnusson 2:A på steg 5 och även grenseger i barr. 
GRATTIS även till alla andra duktiga UF-gymnaster för mycket fina prestationer i Dalaklockan.

Nya framgångar för RG tjejer på en internationell inbjudningstävling!
2016-11-28 08:07
I helgen var tre av GF Uppsalaflickornas elitgymnaster i Skåne och tävlade på en internationell inbjudningstävling, Nevis Cup. Deltagande länder förutom Sverige var Tyskland, Polen, Holland, Lettland och Danmark. Segrade i den individuella seniorklassen gjorde landslagsgymnasten Petra Lindgren efter två stabila program i käglor och boll samt ett lite skakigare program i sitt nya tävlingsprogram i tunnband. På en fin 4e plats i hård konkurrens kom Alva Svennbeck och på 8e plats kom Evelina Gommel. Både Alva och Evelina har framtiden för sig och visar prov på god utvecklingspotential. Härnäst väntar Svealandsmästerskapen den 10 december på hemmaplan i Uppsala för dessa tre duktiga tjejer samt deras klubbkompisar.
Grattis Amanda till vinsten och Katarina till nomineringen!
2016-11-25 09:13
Stort Grattis till Amanda som utsågs till årets Rookie på Uppsalas Idrottsgala. Katarina var nominerad som årets tränare men fick se sig slagen av Sirius fotbollstränare. GF Uppsalaflickorna är väldigt stolta för att ha dessa tjejer i vår förening! 
En annan gymnastiktjej som tog hem en fin seger var Lina Sjöberg från Uppsala GF som blev utsedd till årets idrottskvinna - grattis!
Medaljregn på Svenska Cupen i Rytmisk Gymnastik
2016-11-21 11:23
I helgen avgjordes Svenska Cupen i Rytmisk Gymnastik där de 12 bäst rankade juniorerna och seniorerna samlades för att göra upp om medaljerna.
GF Uppsalaflickorna hade tre individuella seniorer, fyra gymnaster som tävlar i duo samt en juniortrupp på plats i Halmstad.
Alla gymnaster visade upp mycket fina prestationer och gjorde fina resultat. I duoklassen för juniorer tog Maja Isaksson och Lillie Gommel guld både i lördagens mångkamp samt söndagens grenfinal. Vår seniorduo med Emelie Gunnarsson och Derya Yaldir tävlar i seniorklassen trots att de egentligen är juniorer men tog ändå silver i mångkampen och brons i grenfinalen. 
Juniortruppen som har vunnit alla sina tävlingar denna termin tog även denna gång överlägset hem guldet till Uppsala.
Alva Svennbeck och Evelina Gommel som denna termin har börjat på Elitidrottsgymnasiet med inriktning Rytmisk Gymnastik har klättrat enormt mycket i placeringarna bara på några få veckor. De gick båda två vidare till grenfinalerna och Evelina hade sin bästa placering i tunnband där hon var 5a. Alva kom i käglor 4a, endast en tiondel ifrån bronset. Båda två visar på en fantastisk utveckling. Vår landslagsgymnast Petra Lindgren glänste och visade prov på stor skicklighet. Hon hade tävlingens överlägset högsta poäng och tog ett guld samt ett brons i finalerna.

Gratisbiljetter för Uppsalaflickor inför Uppsala Idrottsgala
2016-11-15 18:24
Här hittar du mer information om hur du som aktiv i GF Uppsalaflickorna kan få gratisbiljetter till Uppsala Idrottsgala.
Nyheter från våra grupper
Cheerleading, 30/11 13:58 
Extenders, 21/11 13:49 
Trupp bas 1 Blå, 15/11 19:16 
Cheerleading, 08/11 11-08 
Excaliburs, 08/11 11-08 
Excaliburs, 07/11 14:46