Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Välkommen till GF Uppsalaflickorna
GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3900 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik. Välkommen till oss!

Föreningskollektion

I sammarbete med Vera Sport kan ni beställa kläder från vår föreningskollektion

Bli ledare

Vill du bli ledare hos oss?

Börja träna

Vill du börja träna hos oss?

Katarina stärker landslagsteamet i RG
2021-09-17 10:52
Vår RG tränare Katarina kliver in som landslagstränare i RG!
Under våren har Katarina stöttat landslagsledningen och då har fokus varit digitala träffar och inte minst den mycket efterlängtade fysiska träffen i form av sommarläger på Lingvallen. Nu görs rollen officiell och vår Katarina joinar därmed teamet som i övrigt består av förbundskapten Katja Samsonova, landslagstränare Jenny Engdahl och fysio Jessica Mattsson.
Jenny och Katarinas främsta uppgifter är att ha hand om läger och gymnastkontakt.
 
Katarina själv om uppdraget;
"Jag känner mig såklart hedrad över att få äran att tillsammans med Katja, Jenny och vår fysio Jessica driva vidare vårt duktiga RG landslag och jag ska göra mitt yttersta för att förvalta förtroendet på bästa sätt.
 
Jag har under året som gått fått igenom många av mina idéer och vill fortsätta på den vägen och jobba framåt för att ge gymnasterna så bra hjälp som möjligt i sin idrottskarriär. Min önskan är att vi ska kunna erbjuda välplanerade, innehållsrika och inspirerande landslagssamlingar där såväl gymnaster som hemmatränare känner att de får med sig mycket lärdom tillbaka hem till sin träning på hemmaplan. Jag vill även att gymnasterna genom utvärderingar och diskussioner får känna sig delaktiga i sin fortsatta utveckling inom landslaget. Sen vill jag även att vi fortsätter samarbeta med kunniga tränare från andra länder som kan hjälpa oss att höja kvaliteten hos våra svenska gymnaster ytterligare. Något jag också tycker är viktigt är att vi aktivt jobbar via sociala medier och gör fin reklam för våra RG gymnaster och vår disciplin. Jag vill att yngre gymnaster genom detta ska kunna få lite inblick i hur det är att vara med i det svenska RG landslaget och att de ska jobba hårt för att en dag kanske själva bli uttagna.
 
Jag ser mycket fram emot att få fortsätta driva landslaget framåt tillsammans med mina erfarna kollegor mot nästa stora mål som är NM på hemmaplan i mars 2022."
Stort grattis och bra jobbat Katarina, vi är väldigt stolta över dig!
Information inför anmälan Höstterminen 2021
2021-08-12 14:04

Hej!

Nu på måndag den 16/8 öppnar vår anmälan till höstterminens barngymnastik och träningsgrupper i Truppgymnastik, Cheerleading och Rytmisk gymnastik.

Anmälan sker via vårt anmälningssystem på www.gfuppsalaflickorna.se.
Alla våra nuvarande medlemmar som tränat i en grupp under vårterminen kommer ha förtur till just den gruppen från måndag 16/8 kl. 10.00.
Onsdagen den 18/8 kl. 10.00 släpps platserna till övriga medlemmar och man har då också möjlighet att anmäla till annan grupp med platser kvar. 
Det är därför viktigt att anmäla måndag eller tisdag om ni önskar behålla er plats i gruppen.
Måndagen 23/8 kl. 10.00 öppnas anmälan för alla.
Ni kan redan nu se alla våra grupper på hemsidan.

Höstterminen startar vecka 36.

 

Covid-19

Även om restriktioner lyfts så måste vi fortsatt vara aktsamma då pandemin inte är över. Vi planerar att genomföra våra lektioner som vanligt men med vissa säkerhetsåtgärder;

Aktiva

 • Vid minsta sjukdomssymtom ska aktiva stanna hemma
 • Har en familjemedlem konstaterad covid-19 får barn inte gå till fritidssysselsättning under de 7 första dygnen som den sjuka personen i familjen haft symptom
 • Byt om hemma
 • Tvätta händerna innan och efter träning
 • Dela inte vattenflaskor med andra
 • Inga sociala fysiska kontakter som kramar eller ”high five”
 • Undvik trängsel och håll avstånd

Restriktioner vid lämning och hämtning

I våra 3-4 års grupper ber vi er vara en vuxen person (om det behövs) som går in i omklädningsrummet med barnet  som klär av ytterkläder m.m. och sedan får följa med in i hallen och där se till att sitta på sidan med avstånd till närmsta person, de två första gångerna.

I våra 5 år uppåt grupper ber vi er vara en vuxen person (om det behövs) som går in i omklädningsrummet med barnet  som klär av ytterkläder m.m. och sedan lämnar rummet.

För samtliga grupper gäller följande

Alla ska byta om innan man kommer till lektionen så tiden i omklädningsrummet blir så kort som möjligt. Vi ber er tvätta händerna på barnen innan de kommer in till lektionen.

Från och med våra 7 års grupper lämnas och hämtas alla utanför gymnastikhallen, inga föräldrar får följa med in.

Styrelsen följer utvecklingen och sker förändringar kommer GF Uppsalaflickorna följa dem.

Hälsningar

GF Uppsalaflickorna

Anmälan HT 2021
2021-08-10 16:12

Terminsbokning HT-21

Vi planerar att starta upp befintliga grupper som vanligt till höstterminen utefter de riktlinjer som finns för Covid. Det är oroliga tider så vi hoppas på er förståelse för att det kan ske förändringar i och med uppdateringar från Folkhälsomyndigheten, t.ex. gällande antal i hallar, möjlighet för föräldrar att vara med första gången m.m. GF Uppsalaflickorna vill göra det bästa både ur ett samhälls- och medlemsperspektiv.

Trupptränare sökes!
2021-06-23 12:31

GF Uppsalaflickorna söker trupptränare

 GF Uppsalaflickorna är en förening med ca 3 850 medlemmar. Föreningen har många olika verksamheter; barngymnastik, truppgymnastik, cheerleading, rytmisk gymnastik och artistisk gymnastik

 

Truppverksamheten inom GF Uppsalaflickorna är i en utvecklingsperiod, och under de sista åren har vi byggt upp verksamheten underifrån med ett bassystem som börjar leverera gymnaster. Vi behöver nu tränare som kan ta hand om dessa samt underhålla och utveckla truppverksamheten.

 

Tränare Fristående, 25-50%

Vi söker minst 1 friståendetränare. Vi söker dig som har erfarenhet av dans samt att koreografera/lära ut fristående på JSM/SM-nivå.

 

Tränare Redskap 25-100%

Vi söker minst 1 redskapstränare. Vi söker dig som har erfarenhet av tumbling och trampett på JSM/SM antingen som tränare eller gymnast.

 

Gemensamt för tjänsterna

I tjänsterna ingår praktiskt arbete i trupperna, planering med tränarteamen i respektive trupp, träningsplanering med mera. Arbetstiden är i huvudsak belagd på kvällar och helger. Resor i samband med tävlingar ingår.

 

Tjänsterna kommer att kunna anpassas efter den sökandes erfarenheter och önskemål. Tjänsterna går också att kombineras. Det finns även möjlighet till personlig utveckling och få mer övergripande roll inom verksamheten.

 

Önskvärda kvalifikationer:

 • Flera års erfarenhet av truppgymnastik.
 • God förmåga och erfarenhet av att arbeta i och leda grupper/team.
 • Pedagogisk utbildning
 • Utbildning/kunskap inom skadeförebyggande träning.

 

Tjänsterna tillträdes enligt överenskommelse. Intervjuer samt anställning sker löpande.

 

Om du är intresserad skicka din ansökan till christina.almskoug@gfuppsalaflickorna.se

 

Har du frågor kontakta Christina Almskoug per mail christina.almskoug@gfuppsalaflickorna.se eller per telefon 070-405 00 78.

 

 

GF Uppsalaflickorna

Christina Almskoug

Verksamhetschef

Ungdomscupen i Trupp
2021-06-14 11:15

I helgen tävlade PojkTruppen Ungdomscupen i Trupp och efter fina prestationer på samtliga redskap tog de GULD i herrklassen!

 

Stort grattis till alla ledare och gymnaster!

 

Vill man se tävlingarna i efterhand hittar du dem här;

https://www.youtube.com/watch?v=d-eKkqhP-Lg 

Följ oss på Facebook!
Följ oss på Instagram!
Nyheter från våra grupper
RG Tävling äldre, 20/08 08:25 
RG Tävling yngre, 20/08 08:24 
RG Gymnastikskola, 20/08 08:21 
Barngymnastik, 10/08 16:15 
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners