Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Uppsalaflickorna!

GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3900 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik.


För mer information om våra grupper och hur man kan komma vidare och utvecklas i vår verksamhet tryck här!


Välkommen till oss!
HUVUDLEDARE OCH HJÄLPLEDARE SÖKES!
2019-08-20 10:10
Inför höstterminen har vi behov av fler huvudledare och hjälpledare till vår barn- och ungdomsverksamhet som vi har runt om och utanför Uppsala.

Som huvudledare har du ansvar för gruppens planering, föräldrakontakt och administrativa uppgifter. Allt ovanstående får du hjälp och stöd från föreningen med. Från 16 år får du bli huvudledare.

Som hjälpledare hjälper du huvudledaren med gruppen, t.ex. håller handen på balansgången, hjälper till med redskapsbanan och håller ordning i gruppen. Från 13 år får du bli hjälpledare och vi har allt från 13-åriga hjälpledare i våra grupper till föräldrar som är hjälpledare i sitt barns grupp.

Vi hjälper till med mentorer, utbildning, planering, administrativa uppgifter samt ger arvodering och/eller ledarbarns avgift gratis i den grupp man är ledare i.

Är du eller någon du känner intresserad av att bli hjälpledare eller huvudledare - tveka inte att höra av dig till oss!

info@gfuppsalaflickorna.se eller 018-225025
Inför anmälan HT19
2019-08-08 14:34

Nu är det snart dags för en ny termin och vi har lite nyheter att informera er om.

Anmälan till höstterminens grupp sker via vårt anmälningssystem på hemsidan. Ni som tränat i en grupp under vårterminen har förtur och kan anmäla från måndag vecka 33 kl. 08.00. Alla våra nuvarande medlemmar som tränat i en grupp under vårterminen kommer ha förtur till just den gruppen under måndagen och tisdagen vecka 33 (12/8 och 13/8 kl 08.00). Därefter (onsdagen den 14/8 kl. 08.00) släpps platserna till övriga medlemmar med förtur. Se därför till att anmäla måndag eller tisdag om ni önskar behålla er plats. Vecka 34 och framåt är anmälan öppen för alla.


Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till? 

Under höstterminen rekommenderar vi att anmäla till rätt åldersgrupp. Under våren rekommenderar vi att anmäla till samma grupp som man gått i under höstterminen så länge inte ledaren rekommenderat något annat. En gymnast född 2013 anmäls till i en 5-6 års grupp både höstterminen 2019 och vårterminen 2020 om inget annat diskuterats.Nyheter!
Fler betalningsmetoder
Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss.
Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. 
En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer. 
Kösystem 
Nytt för i år är även att du kan "Prenumerera" om din önskade grupp är fullbokad. Om gruppen står som "Fullbokad" på vår Anmälningssida så kan du klicka på gruppen följt att klicka på knappen "Prenumerera". Du kommer sedan att få ett mejl med en anmälningslänk skickat till dig om det finns en plats ledig i gruppen längre fram. Först till kvarn tillämpas. 

Höstterminen börjar vecka 36 - Välkomna med er anmälan vecka 33 eller 34!


Vänliga hälsningar
GF Uppsalaflickorna

Tider till till höstens barn- och ungdomsgrupper
2019-06-28 10:46

Anmälan till höstens barn- och ungdomsgrupper i barngymnastik, trupp, cheerleading och rytmisk gymnastik kommer att öppna måndag kl. 08.00 vecka 33 för våra befintliga medlemmar. Alla medlemmar som gått i en grupp under vårterminen kommer ha förtur till just den gruppen under måndagen och tisdagen vecka 33 (12/8 och 13/8) och sedan öppnas anmälan för resterande medlemmar. Måndag kl. 08.00 vecka 34 öppnar anmälan för nya medlemmar.


Redan nu kan du se vilka preliminära grupper som kommer finnas under höstterminen genom att gå in via Anmälningsfliken. De flesta kommer förhoppningsvis vara kvar som det ser ut idag men det kan komma att ändras när vi får reda på vilka lokaler vi får hyra av kommunen nästa säsong.


OBS! Ungdomsgymnastiken byter namn till truppgymnastik. Detta innebär att alla skolgrupper från 7 år kommer heta Trupp. Det innebär ingen förändring i verksamheten utan ett förtydligande vad vi faktiskt tränar på.


Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till? 

Höstens grupper kommer läggas upp på hemsidan under sommaren.

Under höstterminen rekommenderar vi att anmäla till rätt åldersgrupp. Under våren rekommenderar vi att anmäla till samma grupp som man gått i under höstterminen så länge inte ledaren rekommenderat något annat. En gymnast född 2012 anmäls till i en 7 års grupp både höstterminen 2019 och vårterminen 2020 om inget annat diskuterats.


Höstterminen börjar vecka 36 - Välkomna med er anmälan vecka 33 eller 34!


Hälsningar

GF Uppsalaflickorna

Medaljregn över finaltjejer!
2019-06-27 16:17
Våra fantastiska RG-gymnaster!
Idag var det dags för final och vilka finaler det blev!
Juniorer
Angelina Ekström guld i boll
Ida Önnegren brons i käglor
Seniorer
Alva Svennbeck 3 guld i tunnband, boll, band och silver i käglor
Emma Göransson brons i käglor
Evelina Gommel brons i boll

Grymt jobbat och stort grattis!
Fantastiska resultat på JSM och SM i rytmisk gymnastik
2019-06-27 08:57
Igår tog vår senior Alva Svennbeck SM guld i mångkampen i rytmisk gymnastik!

SM veckan tjuvstartades redan i tisdags med JSM där vår junior Ida Önnegren tog silver i mångkampen med hela 45 deltagare. Angelina Ekström kom på en fjärde plats efter en spännande upplösning och vår förstaårsjunior Elina Sheremey tog sig till mångkampen bland de 15 bästa. Som lag tog juniorerna silver där även Alice, Hanna och Elin ingick i laget.

Resultat
Senior mångkamp
Junior mångkamp
Alva Svennbeck, 1a plats 
Ida Önnegren, 2a plats
Emma Göransson, 6e plats
Angelina Ekström, 4e plats
Evelina Gommel, 7e plats
Elina Sheremy, 13e plats
Maja Isaksson, 12e plats
Elin Wiklund, 22 plats
Marlen Vaidla, 14e plats
Alice Lazarevic, 23e plats
Ellen Kastensson, 16e plats
Hanna Stenhammar, 38e plats
Olivia Teixeira, 20e plats
Matilda Persson, 22 plats

Lag SM
1. GF Uppsalaflickorna
DTQ
Ellen Kastensson/Marlen Vaidla, 1a plats
Emma Göransson/Olivia Taxeira, 3e plats
Idag fortsätter spänning så glöm inte att följa våra gymnaster på Gymnastikförbundets Youtube!

Vi vill hälsa ett stort grattis och ett lycka till till tjejerna!
Nyheter från våra grupper
Rytmisk gymnastik, 20/06 11:45 
Cheerleading, 20/06 11:37 
Truppgymnastik, 20/06 11:30 
Barngymnastik, 15/05 13:55 
 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners