Välkommen till GF Uppsalaflickorna!

GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3500 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik.


För mer information om våra grupper och hur man kan komma vidare och utvecklas i vår verksamhet tryck här!


Välkommen till oss!
KM artistisk gymnastik - Snöflingecupen
2018-03-20 13:24

I helgen arrangerades klubbmästerskapet ”Snöflingecupen” för våra gymnaster i åldern 5-13 år inom artistisk gymnastik på steg 1 och 2. Tävlingen var väldigt lyckad och på plats i Ekebyhallen var det 34 tävlande gymnaster. För de flesta av gymnasterna var detta deras första tävling i gymnastik och det syntes att gympa är roligt!

Stort grattis till fina prestationer alla gymnaster och ledare önskar GF Uppsalaflickorna

Beställ vår föreningsjacka separat
2018-03-20 12:00

Ta chansen och beställ vår overallsjacka separat! Endast 250 kr juniorstorlek och 295 kr seniorstorlek. Ni har nu en unik chans att beställa vår overallsjacka separat. Normalt säljs overallen som ett helt sett med jacka och byxor tillsammans.

 

Ett parti av vår föreningsoverallsjacka säljs nu separat på Vera Sports hemsida. Det finns begränsat antal jackor så passa på att beställa hem en direkt! Beställning av jackan görs som vanligt via Vera Sport hemsida.

Mer information om produkten samt pris hittar du här!

Anmälan öppnar v. 12 - Sommarläger barn, ungdom och cheerleading
2018-03-13 14:14

Vi vill påminner er om att anmäla era barn till något av våra läger i sommar! Vi öppnar anmälan för våra sommarläger måndag kl. 08.00 vecka 12. Begränsat antal platser och först till kvarn!  

Uppsalajakten 2018 - Rekordmånga deltagare
2018-03-12 08:46

I helgen arrangerades Uppsalajakten i Fyrishov och det var rekordmånga deltagande som var med och deltog i årets tävling. Totalt var det 511 gymnaster som var med och deltog i årets Uppsalajakt. 

Vi säger stort grattis till alla gymnaster och ledare för fina prestationer och tack för att ni bjöd på så mycket gympaglädje!

Vi vill även rikta ett stort tack till alla våra fantastiska ledare för allt ni gör för vår förening och våra underbara funktionärer som ställer upp och gjorde denna fantastiska dag möjlig!  


Stort tack allihopa!


GF Uppsalaflickorna


NM 2018 - Rytmisk Gymnastik
2018-03-06 10:45
Nordiska Mästerskapen i Rytmisk Gymnastik 2018

 

I helgen var vi från GF Uppsalaflickorna på plats i Asker, Norge med en juniortrupp, en seniortrupp samt två individuella juniorer.

 

De individuella var först ut på tävlingsmattan på lördagen. Ida Önnegren startade hela tävlingen med ett bra och stabilt tunnbandsprogram. Angelina Ekström levererade även hon ett mycket bra program i grenen käglor. I boll åkte tyvärr Idas boll utanför mattan men i grenen käglor presterade hon mycket fint och säkert. Angelina körde alla fyra redskap och gjorde ett fint intryck på mattan.

 

Efter de individuella var det dags för trupperna. Juniortruppen gav allt och körde två mycket bra bandprogram i mångkampen. Detta gjorde att de även kvalade in till söndagens grenfinaler. Seniortruppen hade en oturlig miss i sitt tunnbandsprogram men kom igen snabbt och såg mycket fina ut på mattan. Även deras boll/rep program hade några missar men utstrålningen var på topp och de glänste på mattan. Båda trupperna hamnade i mångkampen på en fjärde plats i respektive klass.

 

I söndagens grenfinaler tog både junior samt seniortruppen brons i sina program.

/Katarina - RG-tränare


Vi på kansliet önskar alla gymnaster och tränare stort GRATTIS till fina prestationer!

GF Uppsalaflickorna

Nyheter från våra grupper
Barn & ungdom, 14/02 13:55 
Cheerleading, 06/12 12-06 
Cheerleading, 01/12 12-01 
Apaches, 09/08 11:19 
Cheerleading, 04/07 07-04 
Cheerleading, 03/07 17:15 
 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners