Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Välkommen till GF Uppsalaflickorna
GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3900 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik. Välkommen till oss!

Föreningskollektion

I sammarbete med Vera Sport kan ni beställa kläder från vår föreningskollektion

Bli ledare

Vill du bli ledare hos oss?

Börja träna

Vill du börja träna hos oss?

Välkommen till GF Uppsalaflickornas Sommarläger 2021!
2021-04-06 09:17

Vi hoppas på att kunna genomföra läger i sommar och öppnar därmed anmälan från den 12/4 kl. 10.00 här på hemsidan. Skulle vi sedan vara tvungna att ställa in återbetalar vi hela avgiften för lägret. Vi har anpassat verksamheten efter rådande situation och kommer att vara utomhus mer än vanligt: raster, lunch, kompistid och vissa redskapspass.

 

Under fem veckor i sommar har du alltså möjlighet att träna gymnastik i gymnastikhallen, Fyrishov! Du får chansen att prova på redskap som trampett, trampolin, fastrack och tumbling e.t.c.

 

Anmälan öppnar 12/4 kl. 10.00 under fliken "Anmälan" på första sidan

Plats        Gymnastikhallen, Fyrishov

Ålder        Från 7 år

Datum     Vi erbjuder läger följande veckor kl. 9.00-15.30.  

     v. 24 måndag – fredag 950 kr

     v. 25 måndag – torsdag 760 kr

     v. 26 måndag – fredag 950 kr

     v. 31 måndag – fredag 950 kr

     v. 32 måndag – fredag 950 kr

 

Ångerrätt                   

14 dagars ångerrätt gäller från anmälningsdatum. Lägeravgiften betalas då tillbaka minus 100 kr i administrativ avgift.

 

Frågor     

Besvaras via mejl på linn@gfuppsalaflickorna.se

 

Välkommen att gympa med oss i sommar!

Välkomna till digitalt Årsmöte den 21 april
2021-03-31 09:19

Även i år kommer GF Uppsalaflickornas årsmöte ske digitalt. Anmälan sker till info@gfuppsalaflickorna senast den 11 april 2021. För mer info läs;

Kallelse

Förslag föredragningslista enligt stadgar

Valberedningens förslag

Proposition

 

Välkomna och Glad Påsk önskar

Styrelsen

Föreningskonsulent sökes!
2021-03-25 09:58

GF Uppsalaflickorna söker en föreningskonsulten till verksamheterna Artistisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik och vill gärna att du som är intresserad hör av er!

För mer info läs här.

Hälsningar

GF Uppsalaflickornas

Styrelse

Fyra Uppsalaflickor uttagna till svenska landslaget i Rytmisk Gymnastik
2021-02-25 13:32
Ladda album (+7 bilder) >>

I början av året fick vi glädjande besked att hela fyra av våra RG gymnaster har kvalat in till svenska landslaget i rytmisk gymnastik. En fin framgång för oss i RG sektionen och ett kvitto på att vår noggranna och målinriktade träning fungerar på ett både hållbart och långsiktigt vis.

 

De uttagna gymnasterna från Uppsala är Alva Svennbeck 20 år, vår regerande svenska mästarinna som varit med i seniorlandslaget sedan 18 års ålder. Alva som har utvecklats mycket under det senaste året är en mycket fin förebild för våra yngre gymnaster och ett levande bevis på att man mycket väl kan fortsätta med sin sport på toppnivå även när man gått ut gymnasiet och börjat jobba.

 

Ny i seniorlandslaget är Emma Göransson 17 år. Emma är en mycket hårt kämpande gymnast och hon säger själv att RG landslaget har varit en dröm för henne under en längre tid och hon ser fram emot att få utvecklas ännu mer som gymnast både fysiskt och mentalt. Hon tycker det är viktigt att ha kämparglöd, vara en vinnarskalle, vara positiv och glad och att vara en bra förebild för yngre gymnaster.

 

Elina Sheremey 14 år gör sitt andra år i juniorlandslaget. Elina är en graciös och lovande ung gymnast och hon ser fram emot att få deltaga på landslagsläger vare sig det blir fysiska träffar eller digitalt online. Hon ger rådet till andra gymnaster som drömmer om en landslagsplats att alltid göra sitt bästa, att inte ge upp och att lyssna på sina tränare. Hon tycker att de viktigaste egenskaperna hos en landslagsgymnast är självdisciplin och viljestyrka.

 

I juniorlandslaget har vi sedan även Josefine Engstrand 13 år som gör debut i landslaget. Josefine är en väldigt noggrann och stark gymnast med en helt fantastisk utstrålning på tävlingsmattan. Hon säger att det känns väldigt stort och häftigt att just hon har kommit med i landslaget av så många gymnaster. Hon tycker att det är viktigt att ha kul, träna flitigt och att aldrig ge upp även när det går mindre bra. Hon ser fram emot att att få inspiration, utvecklas och lära känna de andra gymnasterna i landslaget.

 

Svenska landslaget har i år siktet inställt mot Nordiska mästerskapen 2022 som kommer gå av stapeln på hemmaplan i Sverige, Fyrishov i mars månad. Första landslagsträffen är planerad att bli digitalt nu i mars men vi håller tummarna att fysiska träffar kan bli genomförbara lite längre fram.

 

Vi önskar våra duktiga RG gymnaster stort lycka till i landslaget och med sin fortsatta träning!

 

Sommarläger
2021-02-25 10:29

GF Uppsalaflickorna hoppas på att kunna genomföra Sommarläger i sommar och vi planerar för detta i nuläget.  Vi kommer komma ut med mer information om detta i början av april här på hemsidan!

 

Följ oss på Facebook!
Följ oss på Instagram!
Nyheter från våra grupper
Rytmisk gymnastik, 05/11 11:45 
Cheerleading, 05/11 11:37 
Truppgymnastik, 05/11 11:30 
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners