Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Uppsalaflickorna!

GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3500 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik.


För mer information om våra grupper och hur man kan komma vidare och utvecklas i vår verksamhet tryck här!


Välkommen till oss!
Alla svenska landslag vidare till final!
2018-10-19 10:29

Under onsdagen och torsdagen genomfördes kvalen till EM i Truppgymnastik i Portugal. Sverige hade landslag i alla klasser och samtliga gick vidare till fredagens och lördagens finaler.


GF Uppsalaflickorna har gymnaster i tre av landslagen och tjejerna gjorde väldigt fina tävlingar! Nu laddar vi upp för finalerna och ni hejar väl hemifrån via UEG:s Youtube-kanal?!


Stort lycka till i finalerna tjejer!

Höstens först regionstävling i Rytmisk Gymnastik
2018-10-09 14:53

I helgen tävlade några av våra RG gymnaster på Regionstävling i Södertälje. Förutom Uppsalaflickorna tävlade gymnaster i olika åldrar och klasser från Södertälje, Lindesberg samt Örnsköldsvik. Det var terminens första tävling och några av tjejerna var lite nervösa för att visa upp sina nya program för första gången. Men alla lyckades ändå väldigt bra. I miniorklassen individuellt tog Alice Almesjö en mycket fin guldmedalj efter två bra program. I ungdomsklassen tog Josefine Engstrand guld efter ett strålande fristående samt ett kägelprogram som innehöll några tapp men som har en hög svårighetsgrad. Tätt därefter kom Linnea Magdeburg som tog silver efter två fina program. I pre junior klassen för födda 2006 tog Elina Sheremey ett välförtjänt guld efter två mycket bra program. På en andra plats i samma klass kom Elin Wiklund som även hon gjorde en säker och bra tävling. I klassen DTQ yngre tävlade Katrin Tseptor och Alice Almesjö tillsammans i duo och tog ett brons med sitt tunnbandsprogram. Även alla andra gymnaster från Uppsala som inte tog någon medalj denna gång gjorde bra ifrån sig och visade upp fina prestationer på tävlingsmattan. Stort grattis till er allihop! Härnäst väntar tävling redan nästa helg i Lindesberg på den internationella inbjudningstävlingen Lindesbergspokalen. Lycka till allihop!

Sugen på vuxengympa? Gå in och anmäl dig till höstterminen!
2018-08-31 09:28

I år har vi åter igen två vuxengrupper i gymnastik där alla från nybörjare till de som tidigare gått på gymnastik är välkomna! Gruppen genomförs i Gymnastikhallen, Fyrishov på torsdagar kl. 21.30-22.00.


Följande grupper erbjuder vi för vuxna:

- Vuxengrupp Fr. 18 år För f.d gymnaster

- Vuxengrupp i gymnastik Fr. 18 år


Är du sugen på att testa?

Gå in och anmäl dig på vår hemsida under fliken "anmälan". Eller klicka här!

Vi har alltid två veckors prova på så anmäl dig och skulle du inte trivas hör du av dig till kansliet, info@gfuppsalaflickorna.se, senast vecka 37 så betalar vi tillbaka avgiften minus 100 kr som är en administrativ avgift.


Erbjudande på föreningsjacka - Endast 198 kr
2018-08-28 09:30

Ta chansen och beställ vår overallsjacka separat! Endast 198 kr junior- och seniorstorlek.

Ni har nu en unik chans att beställa vår overallsjacka separat. Normalt säljs overallen som ett helt sett med jacka och byxor tillsammans.

OBS! Begränsat antal jackor och det är först till kvarn som gäller!

 

Ett parti av vår föreningsoverallsjacka säljs nu separat på Vera Sports hemsida. Det finns begränsat antal jackor så passa på att beställa hem en direkt!

Beställning av jackan görs som vanligt via Vera Sport hemsida.

Mer information om produkten samt pris hittar du här!

Pojktruppen Uppsala på Camp Ollerup 2018 i Danmark
2018-08-21 14:22


Vecka 32 var 9st killar och 2st tränar från Pojktruppen Uppsala på Camp Ollerup 2018 i Danmark som anordnades av gymnastikhögskolan Ollerup.

Killarna har haft teknik träning, fokus träning, friståendeträning och olika aktiviteter som parkour, simhopp, teambuilding, öppen pool.


En dag fick killarna åka såpa bana nerför en lång backe.

De fick träna tillsammans med gymnaster från Sverige, Norge, Island, Danmark och England.


Killarna fick hjälp av tränare från Danmark, Norge, Sverige, Island, Portugal under deras olika träningar. Killarna lämnar Camp Ollerup med många nya vänner, häftiga upplevelser, mycket träning och trötta kroppar.


Vi hoppas kunna åka dit igen nästa år.

Stort tack till Camp Ollerup 2018 för ett grymt läger så ses vi igen 2019.Nyheter från våra grupper
Senior level 3, Apaches, 18/10 17:13 
Rytmisk gymnastik, 09/08 14:05 
Rytmisk gymnastik, 09/08 14:00 
Träningslag 8-12 år, Blue Stars, 25/06 14:31 
Senior level 3, Apaches, 18/06 14:39 
Cheerleading, 29/05 09:06 
 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners