Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Uppsalaflickorna!

GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3900 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik.


För mer information om våra grupper och hur man kan komma vidare och utvecklas i vår verksamhet tryck här!


Välkommen till oss!
Stora framgångar och flera medaljer för föreningens AG-gymnaster i Sundsvall
2019-12-02 09:33
Viktoria Lönnstedt som tävlade rikstävlingen höstpokalen lyckades fint i alla grenar och kvalificerade sig därigenom att bli uttagen till aspiranterna som är en utvecklingsgrupp för gymnaster över 14 år. Maja Lönnstedt som tävlade i regionspokalen för första gången tog hem guldet i bom. I mångampen steg 5 kom Klara Sandegren på andra plats och Lydia Törnlund på tredje plats. Klara tog också hem grenseger i bom och kom två i fristående. Lydia tog hem grenseger i barr. 
Även övriga gymnaster lyckade väldigt bra!

Ett stort GRATTIS till alla gymnaster och tränare!
Medaljregn över föreningens AG gymnaster i Falun!
2019-12-02 09:20
En stark insats av alla våra gymnaster där samtliga gymnaster lyckades  knipa medaljer på tävlingen Falu GK Cup i Falun.
I hård konkurrens och ett stort startfält lyckades gymnasterna på steg 5 otroligt bra!
Greta Sundberg 1:a placering.
Nova Ohlsson 3:e placering.
Maja Göransson 4:e placering.
Guld i hopp till Maja Göransson & Guld i barr & fristående till Greta Sundberg.

 Premiär för Bella Welsh på Regionspokalen som efter fina prestationer kom överst på prispallen.

Ett stort GRATTIS alla duktiga gymnaster och tränare!

Inför anmälan VT20
2019-11-29 12:49


Inför vårterminen sker anmälan via vårt anmälningssystem på vår hemsida. Alla våra nuvarande medlemmar som tränat i en grupp under höstterminen kommer ha förtur till just den gruppen från måndag 2/12 kl. 08.00Onsdagen den 4/12 kl. 08.00 släpps platserna till övriga medlemmar. Det är därför viktigt att anmäla måndag eller tisdag om ni önskar behålla er plats i  gruppen. Måndagen 9/12 kl. 08.00 öppnas anmälan för alla. 
Vårterminen startar vecka 3.


Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till? 

Under våren rekommenderar vi att anmäla till samma grupp som man gått i under höstterminen. Gymnaster födda 2013 och 2014 anmäls t.ex. till en 5-6 års grupp vårterminen 2020, om inget annat diskuterats. Observera! Tidigare felskrivning.


Kösystem 
Nytt för i år är även att du kan "Prenumerera" om din önskade grupp är fullbokad. Om gruppen står som "Fullbokad" på vår Anmälningssida så kan du klicka på gruppen följt att klicka på knappen "Prenumerera". Du kommer sedan att få ett mejl med en anmälningslänk skickat till dig om det finns en plats ledig i gruppen längre fram. Först till kvarn tillämpas. 


Medlemskap

Nytt inför 2020 är att vi tydliggör vad som är terminsavgift och vad som är medlemsavgift när ni betalar. Medlemsavgiften 100 kr beslutades på föreningens årsmöte och kommer att betalas på vårterminens faktura. VI sänker terminsavgiften med 50 kr/termin för att kostnaden under ett år ska bli densamma.Vänliga hälsningar
GF Uppsalaflickorna

Juniormixen vidare till JNM i Danmark 2020 och fina prestationer i Rikstvåan mix!
2019-11-29 09:19

Helgen 16-17 november var mixtruppen i Haninge och tävlade JNM-kval samt Rikstvåan mix.
Båda lagen gjorde bra ifrån sig med högsta friståendepoäng i respektive klass, men hade på varsitt håll inte helt felfria redskapsvarv. Trots det var prestationen överlag väldigt bra. Helgen bjöd på många lärdomar och framförallt en härlig sammanhållning.


Det blev inte klart huruvida vi kvalat till JNM 2020 direkt efter tävlingen, men efter en veckas nervös väntan kom det positiva besked vi önskat; Gymnastikförbundet meddelar oss att vi får representera Sverige i mixklassen på JNM i Danmark. Tävlingen sker den 18 april 2020 och vi håller nu på att ladda om för att målinriktat ta oss an vårt (nästa) stora mål.


STORT GRATTIS alla gymnaster och tränare till JNM platsen och fina prestationer i Rikstvåan mix!

Uppsalaflickornas KM i trupp
2019-11-28 14:34

Lördagen den 23 november anordnades en heldagstävling i trupp för föreningens truppgymnaster. Tävlingen är indelade i tre olika klasser som är fördelade i ålder samt träningsmängd. Under dagen hade vi över 800 deltagare i åldrarna 6 - 40+ år. Vi vill sända ett stort tack till alla ledare, funktionärer och domare som gjorden dagen möjlig!


Stort grattis och bra jobbat till alla deltagare!


Hälsningar

GF Uppsalaflickorna

Nyheter från våra grupper
Barngymnastik, 05/11 13:55 
Rytmisk gymnastik, 05/11 11:45 
Cheerleading, 05/11 11:37 
Truppgymnastik, 05/11 11:30 
 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners