Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Välkommen till GF Uppsalaflickorna
GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3900 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik. Välkommen till oss!

Föreningskollektion

I sammarbete med Vera Sport kan ni beställa kläder från vår föreningskollektion

Bli ledare

Vill du bli ledare hos oss?

Börja träna

Vill du börja träna hos oss?

Fyra Uppsalaflickor uttagna till svenska landslaget i Rytmisk Gymnastik
2021-02-25 13:32

I början av året fick vi glädjande besked att hela fyra av våra RG gymnaster har kvalat in till svenska landslaget i rytmisk gymnastik. En fin framgång för oss i RG sektionen och ett kvitto på att vår noggranna och målinriktade träning fungerar på ett både hållbart och långsiktigt vis.

 

De uttagna gymnasterna från Uppsala är Alva Svennbeck 20 år, vår regerande svenska mästarinna som varit med i seniorlandslaget sedan 18 års ålder. Alva som har utvecklats mycket under det senaste året är en mycket fin förebild för våra yngre gymnaster och ett levande bevis på att man mycket väl kan fortsätta med sin sport på toppnivå även när man gått ut gymnasiet och börjat jobba.

 

Ny i seniorlandslaget är Emma Göransson 17 år. Emma är en mycket hårt kämpande gymnast och hon säger själv att RG landslaget har varit en dröm för henne under en längre tid och hon ser fram emot att få utvecklas ännu mer som gymnast både fysiskt och mentalt. Hon tycker det är viktigt att ha kämparglöd, vara en vinnarskalle, vara positiv och glad och att vara en bra förebild för yngre gymnaster.

 

Elina Sheremey 14 år gör sitt andra år i juniorlandslaget. Elina är en graciös och lovande ung gymnast och hon ser fram emot att få deltaga på landslagsläger vare sig det blir fysiska träffar eller digitalt online. Hon ger rådet till andra gymnaster som drömmer om en landslagsplats att alltid göra sitt bästa, att inte ge upp och att lyssna på sina tränare. Hon tycker att de viktigaste egenskaperna hos en landslagsgymnast är självdisciplin och viljestyrka.

 

I juniorlandslaget har vi sedan även Josefine Engstrand 13 år som gör debut i landslaget. Josefine är en väldigt noggrann och stark gymnast med en helt fantastisk utstrålning på tävlingsmattan. Hon säger att det känns väldigt stort och häftigt att just hon har kommit med i landslaget av så många gymnaster. Hon tycker att det är viktigt att ha kul, träna flitigt och att aldrig ge upp även när det går mindre bra. Hon ser fram emot att att få inspiration, utvecklas och lära känna de andra gymnasterna i landslaget.

 

Svenska landslaget har i år siktet inställt mot Nordiska mästerskapen 2022 som kommer gå av stapeln på hemmaplan i Sverige, Fyrishov i mars månad. Första landslagsträffen är planerad att bli digitalt nu i mars men vi håller tummarna att fysiska träffar kan bli genomförbara lite längre fram.

 

Vi önskar våra duktiga RG gymnaster stort lycka till i landslaget och med sin fortsatta träning!

 

Sommarläger
2021-02-25 10:29

GF Uppsalaflickorna hoppas på att kunna genomföra Sommarläger i sommar och vi planerar för detta i nuläget.  Vi kommer komma ut med mer information om detta i början av april här på hemsidan!

 

Inbjudan till Årsmöte den 21 april
2021-02-18 10:59

GF Uppsalaflickornas styrelse inbjuder till årsmöte onsdagen den 21 april kl. 19.00.

Inbjudan

Välkomna!

Förtydligande angående frågor kring önskemål kring grupptillhörighet och återbetalning
2021-01-25 13:51

Angående våra barn och ungdomsgrupper ute i skolorna:

Vi har fått många frågor angående önskemål om grupptillhörighet samt återbetalning och här nedan kommer ett förtydligande:

 

Vi har som mål att efter de två första veckorna:

-        Hitta lösningar så att vi kan ge så många barn som möjligt, möjlighet till att träna varje vecka.

-        Återbetalning av avgiften kan ske t.o.m. vecka 7 om avbokning meddelas per mail till info@gfuppsalaflickorna.se  

 

Det finns fortfarande platser kvar i en del grupper som får köra varje vecka, har ni möjlighet att byta så ber vi er gå in på vår hemsida och titta. Hittar ni en grupp som ni vill byta till mailar ni till oss info@gfuppsalaflickorna.se.


Vi har gjort ett förslag på hemmagympa-lektion som ni gärna får ta del av! Här hittar ni länken till filmen;

https://youtu.be/2xgqdzHG8U0  

 

Vi är väldigt glada att få börja träna igen men vi är ledsna för att det sker under begränsade former. Vi kommer göra allt vi kan för att finna lösningar så att så många barn som möjligt får gympa!

 

Hälsningar

GF Uppsalaflickorna

Gymnastiken får börja igen!
2021-01-23 13:51

Hej alla medlemmar!

 

Igår fredag  kl. 16.00 fick vi äntligen bekräftat att vi kan köra igång vårterminen men utöver de tidigare restriktionerna har vi nu även pandemilagen att förhålla oss till. Pandemilagen sätter stora begränsningar på hur många vi får vara i våra grupper.

I de grupper som har för många deltagare enligt pandemilagens krav kommer vi till en start behöva dela upp gruppen och köra varannan gång. I de grupper som har för många deltagare kommer hälften av gruppen starta vecka 4 och andra hälften vecka 5. Vilka det gäller kommer tydliggöras i välkomstmailet från gruppens ledare. Tyvärr kan vi till en start inte ta emot önskemål om vilken grupp ert barn vill tillhöra. Det är långt ifrån optimalt och vi arbetar på att finna alternativa lösningar men måste få lite mer tid på oss att finna dem och återkommer senast vecka 5.


Under helgen har vi stängt anmälan men planerar att öppna upp den igen på måndag för de grupper som kan ta emot fler.

 

Covid-19 anpassningar - Aktiva

  • Vid minsta sjukdomssymtom ska aktiva och tränare stanna hemma

·        Har en familjemedlem konstaterad covid-19 får barn inte gå till fritidssysselsättning under de 7 första dygnen som den sjuka personen i familjen haft symptom.

  • Byt om hemma och kom i överdragskläder (”kläder efter väder”)
  • Tvätta händerna innan och efter träning
  • Dela inte vattenflaskor med andra
  • Inga social fysiska kontakter som kramar eller ”high five”
  • Undvik trängsel och håll avstånd

 

Restriktioner vid lämning och hämtning

I våra 3-6 års grupper ber vi er vara en vuxen person som går in i omklädningsrummet med barnet (om det behövs) som klär av ytterkläder m.m. och sedan lämnar rummet. Håll minst 1,5 meters avstånd till andra vuxna och barn i omklädningsrummet! Alla ska byta om innan man kommer till lektionen så tiden i omklädningsrummet blir så kort som möjligt.

Max 4 vuxna personer får vara inne i omklädningsrummen samtidigt. Kolla därför hur många som är där före dig och bilda kö med 1,5 meters avstånd mellan personerna i kön, utanför om det redan är 4 personer inne.

Från och med våra 7 års grupper lämnas och hämtas alla utanför gymnastikhallen, inga föräldrar får följa med in.

 

Om ert barn inte klarar att bli lämnad på detta sätt rekommenderar vi er att avvakta med gymnastiken till hösten.

 

Återbetalning

De två första veckorna på terminen (vecka 4 och 5) gäller ångerrätt och vi återbetalar då terminsavgiften minus 100 kr administrativ avgift enligt avtalstexten vid en avbokning.

Nu i Covid tider strävar vi efter att alla våra medlemmar ska få så mycket gymnastik som möjligt även denna termin. Vårt mål är att alla ska få minst 12 gånger genom att erbjuda lovträning, extraträningar och förlänga terminen. Men kring detta och mer information om ekonomin kommer ni att få information om i vecka 5.

 

Med vänliga hälsningar

GF Uppsalaflickorna

 

Följ oss på Facebook!
Följ oss på Instagram!
Nyheter från våra grupper
Rytmisk gymnastik, 05/11 11:45 
Cheerleading, 05/11 11:37 
Truppgymnastik, 05/11 11:30 
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners