Föreningskollektion
Våra samarbetspartners
Välkommen till GF Uppsalaflickorna!
GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3000 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik.

Välkommen till oss!
Samarbete med Cantor Sjukgymnastik
2016-09-22 15:45

GF Uppsalaflickorna samarbetar med Cantor Sjukgymnastik där en av våra tävlingsledare arbetar som fysioterapeut.


För dig under 20 år kostar inte besöket något och för de äldre kostar ett besök 110 kr. Bokning sker i första hand via www.cantorsjukgymnastik.se - klicka på den gröna Boka Tid knappen. Där kan du söka första lediga tid hos någon av fysioterapeuterna.


Om det inte finns en ledig tid att boka inom rimlig tid kan du prova att skicka ett mail på info@cantorsjukgymnastik.se och lämna dina kontaktuppgifter.


Cantor sjukgymnastik finner du på Idrottens Hus som ligger på Sportfältsvägen 3.


Välkomna!

Vuxengrupp i gymnastik!
2016-08-15 14:49

I höst startar GF Uppsalaflickorna en vuxengrupp i gymnastik där alla från nybörjare till de som tidigare gått på gymnastik är välkomna! Gruppen genomförs i Gymnastikhallen, Fyrishov på torsdagar kl. 21.00-22.00.


Ledarna i gruppen kommer anpassa träningen till de olika nivåerna och deltagarna kommer även få lära sig passa varandra och hjälpa till med träningarnas utformning så en viss ledarutbildning kommer ingå.

Är du sugen på att testa? Vi har alltid två veckors prova på så anmäl dig och skulle du inte trivas hör du av dig senast vecka 37 så betalar vi tillbaka avgiften minus 100 kr som är en administrativ avgift.

Anmäl under vecka 35 via fliken "Anmälan HT-16"!

Anmälan HT-16
2016-08-08 10:42

Anmälan till höstens barn- och ungdomsgrupper, cheerleading samt motionsgympa kommer att öppnas vecka 34 kl. 08.00 för de som gått vårterminen 2016 och vecka 35 kl. 08.00 för övriga genom en länk här nedan.


Redan nu kan du se vilka grupper som finns inför höstterminen men observera att platser, dagar och tider kan komma att ändras till anmälan öppnar.


Klicka här för att se våra grupper inför höstterminen. Redan nu kan du registrera ditt barn men inte genomföra anmälan.


Om barn anmäls under vecka 34 som inte gått VT-16, kommer dessa att tas bort.


Observera att ni vid anmälan måste ha tillgång till ert kontokort med säkerhetskod så att ni kan betala i samband med anmälan. Obs! Tyvärr går det inte att betala med internetbank.


Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till? 

Under höstterminen rekommenderar vi att anmäla till rätt åldersgrupp där. Under våren rekommenderar vi att anmäla till samma grupp som man gått i under höstterminen så länge inte ledaren rekommenderat något annat. Alltså anmäls en gymnast född 2010 i en 6 års grupp både höstterminen 2016 och vårterminen 2017 om inget annat diskuterats.


Läs mer information under rubriken "Barn & ungdom".


Höstterminen börjar vecka 36 - Välkomna med er anmälan vecka 34 eller 35!

Vi söker ledare!
2016-06-29 14:22
    Inför höstterminen söker vi ledare i alla våra discipliner och nivåer!

Som ledare i GF Uppsalaflickorna får du utbildning, arvode och stöd från kansliet. Är du intresserad av att ha världens bästa extrajobb så får du gärna höra av dig till info@gfuppsalaflickorna.se eller 018-225025!

Välkommen till oss!

Prova på träning i trupp
2016-06-29 14:15
GF Uppsalaflickorna bjuder in tjejer födda 2007-2009 som vill lite mer med sin gymnastik att anmäla sig till prova på i Gränbyskolan söndagen den 28/8 kl. 9.00–12.00.

Äldre gymnaster som vill komma vidare hänvisas till våra Fortsättningsgrupper samt till Gränbyskolans 13 år uppåt grupp. Hör av er till kansliet om ni har frågor!

Under denna träning kommer Uppsalaflickornas anställda trupptränare tillsammans med flertalet trupptränare att titta på följande hos gymnasten för att rekommendera grupp till varje gymnast:

  • Vilja
  • Mod
  • Spänst
  • Smidighet
  • Explosivitet

Vi kommer efter prova på träningen att via mejl erbjuda platser i vanlig skolgrupp (anmälan på hemsidan), i Fortsättningsgrupper (anmälan på hemsidan), eller i truppgrupper (anmälan efter informationsmejl från ansvarig tränare). Om man önskar komma med i en svårare grupp än den man rekommenderats hänvisas till nästa provtränings-tillfälle.

Det kommer tyvärr inte finnas möjlighet till ytterligare prova-på-tillfällen under höstterminen.

Anmälan till prova på träningen kommer ske från och med den 15 juni via en länk här nedan och kommer vara kostnadsfri. Det är begränsat antal platser så var gärna ute i god tid!

Uppsalaflickorna önskar att föräldrar går igenom med sina barn hur det kommer fungera efter prova-på-träningstillfället så att träningen blir en positiv upplevelse oavsett vilken grupp som rekommenderas.

Har ni frågor kontakta gärna kansliet på 018-225025 eller info@gfuppsalaflickorna.se

Anmälan gör du här!

Nyheter från våra grupper
Extenders, 13/09 23:30 
Extenders, 12/09 14:19 
Barn & ungdom, 15/08 14:33 
Truppgymnastik, 29/06 14:13