Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till GF Uppsalaflickorna!

GF Uppsalaflickorna är en av Sveriges största gymnastikföreningar med ca 3500 aktiva medlemmar. Vi kan erbjuda allt från barngymnastik till ungdomsgymnastik, tävlingsgymnastik för Artistisk Gymnastik, Rytmisk Gymnastik, Cheerleading och Truppgymnastik.


För mer information om våra grupper och hur man kan komma vidare och utvecklas i vår verksamhet tryck här!


Välkommen till oss!
Julcupen - 46 tävlande AG gymnaster från GF Uppsalaflickorna!
2018-12-10 09:37
Stor medaljskörd

Lördagen den 8/12 tävlade 46 gymnaster från GF Uppsalaflickorna på steg 1-6 samt pokalen på Julcupen i Åkeshovshallen i Bromma. Det var terminens sista tävling och det blev en otrolig medaljskörd för föreningens gymnaster på alla nivåer.

På förmiddagen tävlade steg 1-4 och då kom Hilma Blomgren och Agnes Törnkvist på delad första plats på steg 1.  På steg 2 kom Fanny Taxen på en andra plats. Övriga tjejer kom på delad fjärdeplats och även de gjorde otroligt bra ifrån sig. Utöver detta tog hela gänget på förmiddagen hem första plats i lagtävling.

På eftermiddagen tävlade de äldre gymnasterna på steg 1-4 samt gymnasterna på steg 5-6 och pokalen. Denna eftermiddag tog Isabelle Arends hem första plats på steg 1 och Emilie Fries Atkinson andra plats på steg 1. På steg 2 kom Anna Kolseth på första plats. På steg 3 kom Jonna Taxen på första plats och Sofia Lönnstedt på andra plats. På steg 4 kom Klara Sandegren på första plats, Lydia Törnlund på andra plats och Clara Burwick på tredje plats. På steg 5 kom Wilda Gregard på första plats och hon tog även grenseger i bom. I regionspokalen kom Viktoria Lönnstedt på tredje plats och även hon tog grenseger i bom. Även här gjorde övriga gymnaster fantastiska prestationer och AG verksamheten i GF Uppsalaflickorna visade verkligen upp vilken fantastisk verksamhet vi är.

Stort grattis till alla gymnaster och deras fantastiska tränare. Utan ert jobb och stora engagemang hade detta inte varit möjligt. Stort tack även till föreningens domare som gjorde ett otroligt bra jobb.

Tre RG gymnaster från Uppsala uttagna till landslaget
2018-12-06 14:51

Nu är det officiellt att från GF Uppsalaflickorna har vi hela tre gymnaster som har kvalat in till det svenska landslaget i rytmisk gymnastik.
Dessa tre är juniorerna Angelina Ekström 14 år, Ida Önnegren 14 år samt senioren Alva Svennbeck 18 år.
Samtliga tre har uppfyllt de uttagningskriterier som krävs i form av svårighetskrav och tävlingspoäng.
Härnäst väntar ett landslagsläger på Bosön i Stockholm på jullovet med träning både med RG landslaget samt övriga gymnastikdicipliners landslag.
Till våren väntar ett flertal internationella tävlingar, främst för Alva.
Vi önskar tjejerna ett stort lycka till och grattis till framgångarna!

Falu GK cupen i AG i Falun
2018-12-03 14:32

I söndags tävlade totalt 23 AG gymnaster från GF Uppsalaflickorna Falu GK cupen i Falun. På förmiddagen tävlade 9 tjejer på steg 3-4. Alla gjorde väldigt bra ifrån sig och Greta Sundberg kom på andra plats på steg 4. På eftermiddagen tävlade 14 tjejer på steg 5-6 samt pokalen. Även här väldigt fina prestationer från samtliga tjejer. Wilda Gregard tog hem en första plats i mångkampen på steg 5 och hon fick även grenseger i fristående. Engla Gregard fick grenseger i bom på steg 5. Viktoria Lönnstedt slutade på andra plats i mångkampen i regionspokalen och tog även hem grensegrar i bom och barr. Nu laddar delar av gänget om inför Julcupen i Bromma nästa helg medan några hade det här som sista tävlingen för terminen.

Bra jobbat alla gymnaster, ledare och domare!


Svealandsmästerskapen i Rytmisk Gymnastik i Södertälje 1/12-18
2018-12-03 09:38
Deltog gjorde gymnaster från Södertälje, Lindesberg, Olsäter, Torsby och Örnsköldsvik.
I Ungdomsklassen individuellt blev det guld till Josefine Engstrand med klubbkompisen Linnéa Magdeburg på en silverplats.
I Pre-junior individuellt blev det guld till Elina Sheremey samt brons till Elin Wiklund.
I seniorklassen individuellt tog Evelina Gommel silver och Marlen Vaidla brons. I DTQ klassen äldre tog Marlen och Ellen silver och i den yngsta klassen tog Katrin och Alice även de silver.
Ett stort grattis till alla medaljörer samt till er som hamnade utanför pallen denna gång men som ändå gjorde fina prestationer!
Gymnastikens dag på Fyrishov den 25 november
2018-11-30 11:06
Full fart på Fyrishov!

Totalt var det ca 1500 deltagare och ca 2000 i publiken som fick uppleva Gymnastikens dag!

Det var massor av aktiviteter under hela dagen där föreningen fick visa upp sin verksamhet.

Stort tack till alla gymnaster, ledare, funktionärer och publik som gör denna dag till en gymnastikfest!

Vi önskar er alla en trevlig första advent!

Nyheter från våra grupper
Barn & ungdom, 06/11 13:55 
Senior level 3, Apaches, 18/10 17:13 
Rytmisk gymnastik, 09/08 14:05 
Rytmisk gymnastik, 09/08 14:00 
Träningslag 8-12 år, Blue Stars, 25/06 14:31 
 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners