Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Våra olika grupper

GF Uppsalaflickorna erbjuder barn- och ungdomsgrupper från 3 år och uppåt.


I vår barngymnastik från 3-6 år tränar vi grundformerna som är gå, krypa, springa, klättra, hoppa, balansera, hänga, kasta och fånga. Målsättningen är att det ska vara roligt och utvecklande träning för alla deltagare. Gymnastiken gynnar den motoriska utvecklingen och är en bra grund för annan idrottsverksamhet.


I våra Ungdomsgrupper från 7 år och Ungdomsgrupper från 10 år tränar vi mer "riktig gymnastik", hit får vem som helst anmäla sig.


Våra Fortsättningsgrupper är för gymnaster som har vissa förkunskaper och har gått på gymnastik minst en termin.

Läs mer om förkunskaperna samt om prova-på träningar för dessa grupper i dokumentet här;  

Förkunskaper för Fortsättningsgrupper.

Fortsättningsgrupperna har samträningar i gymnastikhallen ett antal gånger per termin, minst 2 st, när deras tränare har möjlighet att följa med.


Vi har även Bamsegympa som innebär att du som förälder är med på lektionen och är hjälpledare åt ditt eget/dina egna barn. Du anmäler de barn som fyller, eller har fyllt 2 år under året. Yngre barn går med gratis och en förälder per familj får vara med. Bamse innebär att det är Bamsegymnastik, ett koncept från Gymnastikförbundet.


Vi söker ledare inför varje termin och är ni intresserade av att veta mer får ni gärna höra av er till oss! Alla våra nya ledare får utbildning och färdigt material för att kunna genomföra gymnastiklektionen.

För mer information kring vår gymnastik se fliken "Information om vår barn- och ungdomsgymnastik" i vänsterspalten.

info@gfuppsalaflickorna.se

 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners