Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Anmälan VT-19

Anmälan till vårens barn- och ungdomsgrupper, cheerleading samt motionsgympa kommer att öppnas måndag kl. 08.00 vecka 49 för de som gått höstterminen 2018 och måndag kl. 08.00 vecka 50 för nya medlemmar, via fliken "Anmälan", på förstasidan här på hemsidan.

Alla våra nuvarande medlemmar som gått i en grupp under höstterminen kommer ha förtur till just den gruppen under måndagen och tisdagen vecka 49 (3/12 och 4/12). Därefter (onsdagen den 5/12) släpps platserna till övriga medlemmar med förtur.


Redan nu kan du se vilka grupper som finns inför vårterminen genom att gå in här, de flesta kommer förhoppningsvis vara kvar som det ser ut idag men det kan komma att justeras något.


Observera att ni vid anmälan måste ha tillgång till ert kontokort med säkerhetskod så att ni kan betala i samband med anmälan. Obs! Tyvärr går det inte att betala med internetbank.


Vilken grupp ska jag anmäla mitt barn till? 

Under höstterminen rekommenderar vi att anmäla till rätt åldersgrupp för terminen. Under våren rekommenderar vi att anmäla till samma grupp som man gått i under höstterminen så länge inte ledaren rekommenderat något annat. Alltså anmäls en gymnast född 2011 i en 7 års grupp både höstterminen 2018 och vårterminen 2019 om inget annat diskuterats.


Kölistor?

Till fulla grupper finns tyvärr inga kölistor. Däremot kan man hålla lite utkik på hemsidan under vecka 3 och 4 då terminen sätter igång då det alltid händer lite i grupperna. Om en plats blir ledig syns det direkt vid anmälan.


Vårterminen börjar vecka 3 - Välkomna med er anmälan vecka 49 eller 50!


 
Föreningskollektion
Våra samarbetspartners