Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

Allt om November Cup!
2016-11-21 13:49
Här samlar vi all info inför November Cup, så ni hittar allt på samma ställe.
Vi samlas i Fyrishovs entré klockan 11:40 fredag den 2/12. Se till att ha ätit lunch innan och ha med lite mellis att äta på vägen. OBS inga nötter! 

När vi kommer fram till Borås kommer vi packa in oss på hotellet (Scandic) och sedan gå ut och äta. Vi kommer äta på Borås Wok, alltså asiatisk buffé. Buffén kostar 99:- om man är under 140cm, annars 139:-. Efter att vi har ätit kommer vi gå tillbaka till hotellet och börja fixa tävlingshåret. Hoppas alla fått hem sina skruvar och provat sova i dem ett par gånger. Är några föräldrar på plats på samma hotell tar vi tacksamt emot hjälp, men annars klarar vi det nog själva. På lördag morgon äter vi frukostbuffé på hotellet och går sedan mot tävlingshallen. På vägen stannar vi på ICA och köper lunch och mellis för dagen. Efter tävlingen åker vi direkt hem mot Uppsala, men vi stannar på Max/McDonalds och äter middag. Alla åker med i bussen hem även om familjen åkt ner och kollat på tävlingen. Vi beräknas ankomma till Fyrishov 01:30 på natten.

Vi tävlar 13:00 - tävlingsschema finns på http://r4w.eu


För er som åker ner och kollar på tävlingen kan ni köpa biljetter här: https://billetto.se/en/events/r4w-november-cup-2016

Kostnaden för er blir 630:-/person. Detta är alltså för bussresan, hotell och frukostbuffé. Matkostnader tillkommer och det är ni själva ansvariga för. Betalningen ska vara oss tillhanda senast 1/12. Hör av er om ni vill använda individuell kassa!


Packning

Vi ser gärna att ni packar i två separata väskor - en ryggsäck med allt ni behöver för att tävla och en väska för de saker ni använder på hotellet.


I ryggsäck (på bussen och på tävlingsdagen):

 

o Cheerskor
o Tävlingsrosett
o Vita låga strumpor
o Axelbandslös ”sporttopp” att ha under uniformen (dock inget krav)
o Träningskläderna
o Helt svart linne och svarta shorts
o Ljusa heltäckande trosor – gärna grå eller beige. INTE knallrosa med blommor på!!
o UF-overall
o Vattenflaska
o Coachtejp om man har skador som behöver tejpas.
o Mascara
o Mellis
o Annat man vill ha i bussen ner och på tävlingsdagen.

I väska nr. 2 (på hotellet):

 

o Mjukiskläder om man vill ha på kvällen
o Pyjamas
o Öronproppar
o Extra underkläder
o Smink/sminkborttagning om man använder det
o Ev. Mediciner
o Curlformers
o Hårmousse
o Hårspray
o Silverglitterhårspray
o Hårgelé
o Hårborste
o Kam
o Hårsnoddar
o Mobil och laddare

 

Vi ser gärna att alla åker i UF-jackan. Under hela fredagen och fram till prisutdelningen kommer vi ha godis- och läskförbud för att säkerställa att energin är på topp. Se till att sova och äta ordentligt hela veckan! Att tävla är jobbigt och det blir en lång dag. Vi hoppas ha många supporters nere i Borås och tror det blir ett toppenbra tillfälle för vår tävlingsdebut!


Nyhetsarkiv
GULD på SWC 172017-01-30 13:57
Allt om November Cup!2016-11-21 13:49
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners