Gå direkt till vår anmälningssida här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GF Uppsalaflickorna
Gymnastik och cheerleading

RM/SM i cheerleading 2018
2018-05-23 08:00
Excaliburs och Apaches tillsammans på prisutdelning

I helgen avgjordes RM/SM i cheerleading och GF Uppsalaflickorna genomförde en av sina bästa cheertävlingar någonsin!


Våra duktiga cheerleadinglag, som alla kvalat vidare till RM/SM via DM tidigare i våras körde sina program i stort sett helt felfritt och vi kan inte vara annat än nöjda och oerhört stolta över vår fina förening.


Under lördagens RM-tävling tävlade Extenders (minior L3), Avengers (junior L3), Tigers (senior L2) samt Angels (groupstunt mixed). Det resulterade i ett RM-SILVER för Extenders, ett RM-BRONS för Angels samt en hedersvärd 6:e respektive 7:e plats för Tigers och Avengers. Det som utmärkte sig lite extra var hur bra alla utförde sina program!


Under söndagens RM- och JSM-tävling var det Apaches (senior L3) och Excaliburs (Junir L5) tur att ta plats på tävlingsmattan. Efter två otroligt fina framträdanden så fick vi lämna söndagens tävling med ett nytt RM-SILVER till Apaches och Excaliburs fick försvara sitt JSM GULD från föregående år. Excaliburs tog även hem priset  MVP (most valuable performance) med motiveringen: "Med självsäkerhet och trygghet levererade laget ett program i världsklass".


Vi vill tacka alla inblandade för denna helg och ett extra tack för det otroligt fina stöd vi fått från läktaren under helgen. TACK!


Filmer från helgens tävlingar hittar ni här: https://www.followme-sport.tv/cheerleading/smrm2018/


Här hittar ni fullständiga resultat från lördag respektive söndag.Nyhetsarkiv
Anmälan HT-202019-11-05 11:37
Inför 2018-20192018-05-29 09:06
 
Ladda hem medlemsappen!
Våra samarbetspartners